Information til Click-Click kunder vedr. fakturering

Vi har såvel i efteråret 2013 som i april 2014 fremsendt orienterende breve vedrørende vores manglende afregning. Vi beklager meget, hvis den udsatte fakturering har været til ulejlighed , men vi vil hermed orientere om, at de manglende fakturaer nu er afsendt, og vores afregning fra nu kører systematisk igen.

Det er vores opgave at sikre dig den bedst mulige el-aftale. Og netop nu kan vi tilbyde nogle nye muligheder, som kan føre til en lavere el-regning for dig, og du er altid velkommen til at kontakte os for at høre om dine muligheder.

Du kan kontakte os mandag-torsdag kl. 8-16 og fredag kl. 8-15 på telefon: 99 92 92 60.

 

Udsendelse af strøm-regninger i VOS Net’s område

Som det fremgår af den seneste regning fra VOS Net A/S, vil vi gerne informere om, at elregningen fra d. 1. januar 2014 vil blive delt op i to regninger. Ændringen sker i forbindelse med, at Sinus Energi (en del af Scanenergi koncernen) har købt VOS El-handel A/S pr. 1. juni 2013. Det betyder, at for den del af strømregningen, der vedrører skatter, afgifter og transport, vil du modtage en regning fra VOS Net A/S, imens den del, der vedrører selve dit strømforbrug, fremover vil blive faktureret af Sinus Energi.

Opdelingen af regningen ændrer ikke ved dine priser og vilkår.

Vi vil ligeledes orientere om, at det heldigvis kun er i en overgangsperiode frem til oktober 2015, at du vil modtage ovennævnte 2 regninger. Fra oktober 2015 vil vi som følge af en ny lov gældende for hele el-branchen igen have mulighed for at samfakturere din strøm-regning.

Salget af VOS Elhandel til Sinus Energi pr. 1. juni 2013 blev gennemført med baggrund i, at Sinus Energi udbyder flere strøm-produkter og energioptimering, som kan medvirke til at nedbringe strøm-forbruget og dermed udgifterne til strøm, til glæde for såvel din økonomi og miljøet.

Overvejer du eksempelvis at energioptimere din bolig, kan du med fordel tjekke og ansøge om tilskud via vores online tilskudsberegner – læs mere og ansøg under søg tilskud her på hjemmesiden. Du kan også med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev, så vil du løbende modtage gode råd til at sænke forbruget.

Sinus Energi har lang erfaring med indkøb af strøm til vores kunder primært i Midt og Vestjylland. Vi garanterer dig lokal service af høj kvalitet. Er du i tvivl om noget, så ring til vores kundecenter mandag – torsdag imellem kl. 8 – 16 eller fredag fra kl. 8 – 15 på tlf. 99 92 92 60.

 

Sinus Energi gebyroversigt

Privat
Erhverv